Single Flower Honey 5-Pack

9975: Single Flower Honey 5-pack innehåller fem burkar singelhonung med olika smaker: Apelsin – Kastanj – Lavendel – Eukalyptus – Akacia. Alla produkter i detta paket innehåller 100% ren honung utan tillsatser.
Pris: 100 kr

För att få kallas enblommig honung måste den innehålla pollen från en viss blomma. Detta paket innehåller några av de mest populära och aromatiska sorterna av enblommig honung.

Honey Orange
Apelsinhonung har en distinkt ljus färg, fruktig arom och en klar citrussmak. Utmärkt i söta recept och perfekt till olika ostar.
Ingredienser:
100% ren bihonung..
Vikt: 50g
Honey Chestnut
Kastanjehonung har en mörk gyllene färg och en aromatisk, rundad och fyllig smak. Den är utmärkt till färska eller torkade frukter, nötter och ost.
Ingredienser:
100% ren bihonung.
Vikt: 50g
Honey Lavender
Lavendelhonungen är söt och blommig i smaken. Den har en perfekt gyllene färg och en doft som är tydlig och stark, perfekt till ostbrickan och desserten.
Ingredienser:
100% ren bihonung.
Vikt: 50g
Honey Eucalyptus
Eucalyptushonungen är välkänd för sina hälsofördelar. Den är ljust kastanjefärgad med en intensiv doft och en stark honungssmak.
Ingredienser:
100% ren bihonung..
Vikt: 50g
Honey Acacia
En härlig mix med gröna toner av örter som rosmarin och oregano. Tydlig umami och sälta.
Ingredienser:
Acaciahonungen kommer från acaciaträdet Robinina. Den har högre halt av fruktsocker än annan honung, . Passar utmärkt till yoghurt, färska ostar och aromatiska teer.
Vikt: 50g

Tillbaka