Oils & Vinegar 3-pack

9967: Oils & Vinegar innehåller två oljor och en balsamvinäger:
Extra Jungfru Olivolja – Kallpressad Rapsolja – Balsamvinäger
Alla våra oljor och balsamvinäger är av hög kvalitet

Extra Jungfru Olivolja (Spanien)
Denna extra jungfruolivolja från är kallpressad och har en ljusgrön smakkaraktär som påminner om gräs och unga blad. Olivolja har en förmåga att passa in i alla sammanhang, från frukostbordet till sena nattmackan.
Innehåll:
Kallpressade oliver.
Volym: 100ml
Rapsolja (Sverige)
Rapsoljan är en klassiker i svenska kök. Kallpressad är dock bäst, då vi får ut ca 30% av den finaste oljan ur rapsfröna. Då vi också hanterar oljan på bästa sätt d.v.s. inte håller den högre än 180 grader så behåller vi omega 3 (som det finns rikligt av i rapsolja). En typisk friskhet och nötaktig karaktär. God som salladsdressing och även att steka i blandat med lite smör.
Innehåll:
Kallpressade rapsfrön.
Volym: 100ml
Balsamvinäger (Italien)
Balsamvinäger som är IGP-certifierad hanteras efter de regler som gör själva certifieringen möjlig, d.v.s. att den har lagrats på ekfat i minst tre månader och upp till två år. Grunden är druvjuice. Denna härliga produkt passar utmärkt till alla typer av sallad, pizza, paj, ost och mängder av bröd. Kan med fördel även användas som sås på en grillad kött- eller fiskbit. Gifter sig fint med alla typer av grönsaker.
Innehåll:
Druvmust, acento balsamico di Modena, sulfit.
Volym: 100ml

Tillbaka