Grill Latino 5-pack kryddkvarnar

9968: Grill Latino innehåller fem kryddblandningar från olika delar av Latinamerika:
Grill Cuba - Grill Argentina - Grill Peru - Grill Mexico - Grill Brazil
Pris: 100 kr


Grill Cuba
Inspirerat av typiska kryddor från det Kubanska köket som vitlök, olivolja, mango, chili och citron. Brett användningsområde, som grillkrydda, till stekning av kyckling och olika kötträtter i ugn.
Ingredienser:
Havssalt, lök, koriander, svartpeppar, spiskummin, paprikaflakes, vitlök, chili, extra jungfruolivolja, mynta, naturlig mangoarom, kanel, paprikaextrakt.
Vikt: 65g
Grill Argentina
Det sydamerikanska land med mest inspiration från Europa, ingredienser som örter, vitlök och olivolja är ett måste i köket. Kan användas som grillkrydda och rub. Dekorativ, passar fantastiskt till stekt eller grillad lax.
Innehåll:
Havssalt, lök, vitlök, persilja, paprikaflakes, chili, extra jungfruolivolja, citronarom.
Vikt: 55g
Grill Peru
Smakrik blandning med styrka från chili och peppar samt friska toner av mynta. Blandningen kan kombi-neras med andra kryddor – brett användningsområde. Bra när man önskar lägga till lite sting i sina rätter.
Innehåll:
Havssalt, lök, chili, vitlök, svartpeppar, paprikaflakes, mynta, rapsolja, gurkmeja.
Vikt: 65g
Grill Mexico
UNESCO utnämde det mexikanska köket som ett världsarv år 2010. Här har vi en intensiv blandning med toner av spiskummin och chili chipotle. Kryddig blandning för att höja smaken på tacorätter.
Innehåll:
Havssalt, vitlök, lök, svartpeppar, spiskummin, paprikaflakes, oregano, rapsolja, kanel, chili chipotle, nejlika.
Vikt: 60g
Grill Brazil
En aromatisk blandning med ingredienser som ingår i en klassisk Churrasco Cilantro; soja, peppar och chili. Churrascoblandningen kan även användas som bordskrydda för att höja smaken på olika rätter.
Innehåll:
Havssalt, lök, koriander, svartpeppar, vitlök, sojasås (sojabönor, salt, socker, vetemjöl, champinjonextrakt), cilantro/korianderblad, chili, rapsolja, ingefärsarom.
Vikt: 65g