Chili Sauce 4-Pack

9980: Chili Sauce innehåller fyra spännande chilisåser:
Chili Plain Sauce - Chili & Ginger Sauce - Chili & Honey Sauce - Chili & Garlic Sauce
Pris: 100 kr

Fyra olika chilisåser som passar som grillsås till grönsaker, fisk, skaldjur, fläskkött och nötkött. Passar även utmärkt till att blanda ut i gräddfil eller créme fraiche till en kall sås.

Chili Plain Sauce
Spicy Dream Chili Plain Sauce är en naturligt krämig chilisås med kryddiga toner där hettan balanseras av sötma och syra. Passar till alla rätter där man vill ha tydlig chilismak, kalla eller varma såser, grönsaker, fisk, skaldjur, fläskkött och nötkött. Såsen är även utmärkt som stark barbecuesås och vid grillning. Testa som tillbehör genom att blanda ut i gräddfil, yoghurt eller crème fraiche. Chili Plain Sauce klassas som mediumstark.
Ingredienser:
Chilipuré (58,7%), sockersirap, ättika, vatten,vitlökspuré, salt (2,8%).
Volym: 250ml
Chili & Ginger Sauce
Spicy Dream Chili & Ginger Sauce är en naturligt krämig chilisås med kryddiga, friska toner från ingefära, där hettan balanseras av sötma och syra. Passar till asiatiska rätter, grönsaker, fisk, skaldjur och fläskkött. Såsen är även utmärkt som barbecuesås och vid grillning. Testa som tillbehör genom att blanda ut i gräddfil, yoghurt eller crème fraiche. Chili & Ginger Sauce klassas som mediumstark.
Ingredienser:
Chilipuré (49,5%), ingefärspuré (20%), sockersirap, ättika, vatten, salt (3,5%).
Volym: 250ml
Chili & Honey Sauce
Spicy Dream Chili & Honey Sauce är en naturligt krämig chilisås där hettan balanseras av syra och honungens sötma. Härlig till rätter där du behöver sötma, grönsaker, fisk, skaldjur, fläskkött och nötkött. Vill ni grilla är den ett fantastiskt inslag på grönsaker och kött, testa även som tillbehör genom att blanda ut i gräddfil, yoghurt eller crème fraiche. Chili & Honey Sauce klassas som mediumstark.
Ingredienser:
Chilipuré (50,5%), sockersirap, honung (13,3%), vatten, vitvinsvinäger (svaveldioxid), citronsyra.
Volym: 250ml
Chili & Garlic Sauce
Spicy Dream Chili & Garlic Sauce är en naturligt krämig chilisås med tydlig vitlökssmak där hettan balanseras av sötma och syra. Används med fördel till rätter med grönsaker, fisk, skaldjur, fläskkött och nötkött. Eller blanda den till dippsås. Såsen är även utmärkt som stark barbecuesås till grönsaker och kött. Chili & Garlic Sauce klassas som mediumstark.
Ingredienser:
Chilipuré (34%), sockersirap, vitlökspuré (18%), vatten, vitvinsvinäger (svaveldioxid), salt (3%), citronsyra (E330)..
Volym: 250ml

Tillbaka