Tjäna pengar till klassen

tjäna pengar till klassen med Spicy DreamBehöver ni tjäna pengar till en klassresa? Sälj kryddor!

Gör som tusentals skolklasser gör varje år - tjäna klasspengar till klassen genom att sälja Spicy Dreams goda och lättsålda matprodukter! Vi har över 30 års erfarenhet av att hjälpa skolklasser att komma iväg på minnesvärda skolresor.

Anmäl intresse


Att sälja kryddor och andra produkter från Spicy Dream ska vara så enkelt som möjligt. Vi jobbar ständigt för att alltid göra det ännu enklare att tjäna pengar till klassen. Varje elev får ett startpaket och sin alldeles egna webbshop. Detta gör hanteringen mycket enkel och smidig och det går lätt att sälja med både katalog och visningpaket som online genom att dela webbshoppen med potentiella kunder. Använd gärna sociala medier och mail för att nå ut till ännu fler köpsugna kunder när ni vill samla in pengar till klassen.

Vi hjälper er genom hela skolförsäljningen med råd och tips om hur ni tjänar pengar till klassen. Vi på Spicy Dream har hjälpt skolklasser med lyckade försäljningar i över 30 år. Vi är experter på att tjäna pengar till klassen.
 • Hög Kvalitet

  Spicy Dreams kryddor och såser håller högsta kvalitet. Alla produkter är packade i Sverige och ni som säljer får varuprover att visa upp för kunderna. Att era kunder får se de fina paketen gör att ni säljer mer med klassen.

  Anmäl intresse
 • Prisvärt

  Alla paket kostar endast 100:- för era kunder. Prisvärda och billiga kryddor och såser, honong, rub och mycket annat gör att ni lätt säljer många paket enkelt tjänar ihop mycket pengar till klasskassan för att komma iväg på klassresor.


  Anmäl intresse

 • Lättsålt

  Era kunder känner redan till Newbody Family och vet att vi står för kvalitet till ett lågt pris. En kryddförsäljning är, precis som en Newbodyförsäljning, ett mycket enkelt sätt att tjäna pengar till klassen.


  Anmäl intresse

Andra klasser och grupper som lyckats tjäna pengar till sina mål

icon-eye Created with Sketch.

Försäljningen fungerade över all förväntan - 28 säljare sålde 1 295 paket

Försäljningen fungerade över all förväntan, trots att jag var tveksam angående startpaketen. ;)
Alla har bara gott att säga om varorna, bra pris, snyggt förpackat, kvarnarna är en extra ”lyx”, enkelt att sälja om man ”promotar” det som en bra present att ge bort. Leveransen klockren, snabbt och alla varor fanns med, däremot så är man ju bortskämd med det färdigsorterade konceptet som finns för Newbodys varor, det hade varit pricken över i. Tråkigt att som arbetare på DB Schenker behöva hylla DHL men de fungerar bra i min del av landet i alla fall.
38 850 kr
Behöver ni tjäna pengar till er skolklass, klasskassa eller klassresa? Sälj kryddor!
 • Vilka är ni?

  Vilka är ni som ska sälja? Om hela klassen säljer kryddor blir det roligare och mer pengar till klassresan.

 • Vad ska ni göra?

  Vad ska ni göra med pengarna ni tjänar till klassen? Åka på en rolig klassresa?

 • Har ni något mål?

  Ett klart syfte och mål ger en bättre försäljning och mer pengar till klasskassan. Vi hjälper er gärna att sätta ett mål för försäljningen.

 • Tjäna pengar!

  Nu är ni redo att börja sälja! Med bra produkter som Spicy Dreams går det lätt att tjäna pengar till klassresan!