Tjäna pengar till klassen


Kundens pris är 100 kronor och ni tjänar 27 kronor per paket.

tjäna pengar till klassen med Spicy DreamBehöver ni tjäna pengar till en klassresa? Sälj kryddor!


Gör som tusentals skolklasser gör varje år - tjäna klasspengar till klassen genom att sälja Spicy Dreams goda och lättsålda matprodukter! Vi har över 30 års erfarenhet av att hjälpa skolklasser att komma iväg på minnesvärda skolresor.

Kundens pris är 100 kronor och ni tjänar 27 kronor per paket.

Anmäl intresse


Att sälja kryddor och andra produkter från Spicy Dream ska vara så enkelt som möjligt. Vi jobbar ständigt för att alltid göra det ännu enklare att tjäna pengar till klassen. Varje elev får ett demopaket och sin alldeles egna beställningssida med webbshop. Detta gör hanteringen mycket enkel och smidig, det går lätt att sälja med både katalog och demopaket som online genom att dela webbshoppen med potentiella kunder. Använd gärna sociala medier och mail för att nå ut till ännu fler köpsugna kunder när ni vill samla in pengar till klassen.

Vi hjälper er genom hela skolförsäljningen med råd och tips om hur ni tjänar pengar till klassen. Vi på Spicy Dream har hjälpt skolklasser med lyckade försäljningar i över 30 år. Vi är experter på att tjäna pengar till klassen.

Kundens pris är 100 kronor och ni tjänar 27 kronor per paket.

Beställ Gratis Infopaket

 • Hög Kvalitet

  Spicy Dreams kryddor och såser håller högsta kvalitet. Alla produkter är packade i Sverige och ni som säljer får varuprover att visa upp för kunderna. Att era kunder får se de fina paketen gör att ni säljer mer med klassen.

  Anmäl intresse
 • Prisvärt

  Alla paket kostar endast 100:- för era kunder och ni tjänar 27 kronor per paket. Prisvärda och billiga kryddor och såser, honong, rub och mycket annat gör att ni lätt säljer många paket enkelt tjänar ihop mycket pengar till klasskassan för att komma iväg på klassresor.


  Anmäl intresse

 • Lättsålt

  Era kunder känner redan till Newbody Family och vet att vi står för kvalitet till ett lågt pris. En kryddförsäljning är, precis som en Newbodyförsäljning, ett mycket enkelt sätt att tjäna pengar till klassen.


  Anmäl intresse

Andra klasser och grupper som lyckats tjäna pengar till sina mål

icon-eye Created with Sketch.

Gimonäs Umeå IF Flickor 14 - tjänade 25 380 kronor!

Gimonäs Umåe IF Flickor 14 - vann presentkort på 20 000 kronor!

25 380
Behöver ni tjäna pengar till er skolklass, klasskassa eller klassresa? Sälj kryddor!
 • Vilka är ni?

  Vilka är ni som ska sälja? Om hela klassen säljer kryddor blir det roligare och mer pengar till klassresan.

 • Vad ska ni göra?

  Vad ska ni göra med pengarna ni tjänar till klassen? Åka på en rolig klassresa?

 • Har ni något mål?

  Ett klart syfte och mål ger en bättre försäljning och mer pengar till klasskassan. Vi hjälper er gärna att sätta ett mål för försäljningen.

 • Tjäna pengar!

  Nu är ni redo att börja sälja! Med bra produkter som Spicy Dreams går det lätt att tjäna pengar till klassresan!