Referenser

icon-eye Created with Sketch.

”Kunderna frågar redan när vi ska sälja Spicy Dream igen”

Att sälja Spicy Dream var både superkul, smidigt och enkelt. På kort tid tjänade vi ihop 18 333 kr och våra kunder frågar redan när vi ska sälja Spicy Dream igen. Tack vare denna succé kunde vi åka till Alingsås och delta i Potatiscupen.

Vi har nu gått från A-flickor till Damlag och ser fram emot att sälja Spicy Dreams produkter igen för att kunna göra något kul eller åka på fler roliga cuper med vårt handbollslag. Tack Spicy Dream!

Kalix Handboll
Kontaktperson: Katja Pönkkö
18 333 kr
icon-eye Created with Sketch.

Alingsås HK P03 åkte till Granollers Cup, Barcelona

Vi hade som mål att sälja 500 kryddpaket men sålde hela 833 st och tjänade 24 759 kr. Detta tack vare spännande nya produkter som håller hög kvalitet. Många kunder valde minst 2 paket, så kryddorna är verkligen lättsålda.

Kontaktperson
Lisa Malmström
Alingsås HK P-03
24 759 kr
icon-eye Created with Sketch.

16 säljare sålde i snitt ca 50 paket - tjänade 19 305 kr

Att sälja Spicy Dream var ett självklart val för oss då produkterna är av högsta kvalité samt att de är oerhört lättsålda.

Målet med försäljningen var att få in pengar till vår lagkassa så att vi kunde komma iväg på träningsläger. Tack vare det låga priset på 100 kr per förpackning så fick vi sålt väldigt mycket mer än vi trodde då vi endast är 16 tjejer i laget. Genomsnitt så kom vi upp i nästan 50 sålda pkt per individ vilket gav oss nästan 20 000 kr.


Att även kunna använda de funktioner som finns på hemsidan är kanonverktyg för att fånga in kunder via sociala medier samt email. Vi kommer definitivt sälja Spicy Dream igen och ett bra tips är att sälja på vårkanten inför grillsäsongen. Självklart kom vi iväg på träningsläger med våra tjejer i Örgryte IS F05.

Ett stort tack till Spicy Dream som gjorde det möjligt.

Förening: Örgryte IS F05
Kontaktperson: Jari Määttänen

19 305 kr
icon-eye Created with Sketch.

Nu åker vi till Gothia Cup!

Vårt mål har i flera år varit att spela i Gothia Cup, världens största och mest internationella fotbollsturnering för ungdomar. Efter förra årets bronsplacering i Eskilscupen i Helsingborg så bestämde vi oss för att anta denna utmaning detta året eftersom vi vet att det är svårt att hålla ihop tjejlag när de kommer upp i 16-års åldern. De allra flesta av tjejerna har spelat tillsammans sedan de var 6-7 år gamla. Det kostar att åka på stora turneringar och för att alla skulle kunna följa med utan alltför stor egen insats så var vårt mål att vi med gemensamma ansträngningar skulle jobba ihop till minst hälften av kostnaden.

Vår klart största enskilda inkomst har varit från Spicy Dreams och det kan bara bero på att produkterna är fantastiskt bra och lättsålda. Vi har sålt i 2 omgångar och efter omgång 1 var det många som frågade efter när vi skulle sälja igen. Det är en produkt som vi känner att vi kan stå för och priset är attraktiv. Det känns också lite ”nytt”, i alla fall i vår region.

Vi kommer nu att bo på hotell i en hel vecka och göra vårt allra bästa för att komma så långt som möjligt i turneringen!!

Förening: IFK Värnamo F02
Kontaktperson: Ulrika Grunditz

17 577 kr
icon-eye Created with Sketch.

Vårt mål är Partille Cup 2018!

Första gången vi sålde för er så hade vi fått höra talas om era produkter och blev väldigt nyfikna och sålde väldigt bra.

Den här gång en är det allt fler som säljer så våra förhoppningar att sälja mycket var inte stora. Tack vare nya produkter och att det pris man säljer för så gick det bra även denna gång.

Vi har som mål att åka till Partille cup 2018 och kämpar nu för att nå vårt mål.

Förening: HK Eskil F04
Kontaktperson: Anna Ullervik
17 766 kr
icon-eye Created with Sketch.

Vi ska tävla i RM i Cheerleading i Luleå!

Målet var att tjäna ihop pengar för att gemensamt kunna åka upp till Luleå och tävla RM i Cheerleading i maj 2017.

Våra förhoppningar var att få ihop så mycket att ingen skulle behöva ta pengar ur egen ficka för att åka upp. Dessa förhoppningar kom vi inte riktigt upp till men det blev en bra start och målet lyckades ändå. Alla både barn och vuxna kämpade tillsammans för att nå dessa mål och såklart så hägrade tävlingen i Luleå. De är 19 tjejer mellan 11-13 år som tävlar i den högsta nivån, level 3 för minorerna inom Cheer och de tränar 2-3 gånger i veckan.

Förening: Gothenburg Cheer One lag Jags
Kontaktperson: Sofie Gren

16 467 kr
icon-eye Created with Sketch.

Nu åker vi till Ålborg City Cup i Danmark!

I höstas bestämde vi oss för att åka på en fotbollscup, valet blev Ålborg City Cup i Danmark.

Vi hade redan då tankarna på att försöka få in pengar genom någon sorts försäljning till lagkassan. Vi bestämde oss för att pröva att sälja Spicy Dreams kryddor. Det blev ett val som vi inte ångrar. Vi gick in med målsättningen att alla i laget skulle sälja så många paket man bara kunde utan att behöva känna några säljkrav. Med den entusiasm som lagets tjejer alltid visar upp på träning och match så gjorde laget och deras föräldrar ett fantastiskt jobb och överträffade alla förväntningar.

Tack vare en bra Spicy Dream försäljning så kunde tjejerna komma iväg till cupen i Ålborg Danmark utan att behöva betala allt från egen ficka.


Förening: Ulvåkers IF / Värings Gif F02
Kontaktperson: Annelie Wäring

17 442 kr
icon-eye Created with Sketch.

Sålde 943 st kryddpaket - tjänade 25 461 kr

Med lättsålda och prisvärda produkter, en webbshop där kunderna själva kunde lägga sina beställningar och ett gäng tävlingsinriktade säljare gick det mycket bättre än förväntat.

Vårt mål med 26 säljare var att sälja 700 kryddpaket men vi slutade på 943 sålda kryddpaket och en vinst på 25 461:- Nu kommer vi att förutom åka på cup även kunna göra några lagaktiviteter för att ha kul ihop även utanför isen.

Förening: Karlskrona HK Team 05
Kontaktperson: Paula Pettersson

25 461 kr
icon-eye Created with Sketch.

Nu åker vi på fotbollscup i 3 dagar!

Arvika fotboll F01/02 bestämde sig för att prova en ny produkt och tyckte kryddor verkade spännande. Alla fick en visningspåse med spännande innehåll vilket definitivt bidrog till en lyckad försäljning! Knappt 18000kr gav försäljningen, ett härligt klirr i kassan. Nu blir det cup efter sommaren med övernattning och fotboll i dagarna 3.

Vi säljer gärna kryddorna igen!

Förening: Arvika Fotboll F01/02
Kontaktperson: Helena Skeppstedt

17 712 kr
icon-eye Created with Sketch.

Alla kan åka med till Laxacupen i Halmstad!

Vårt mål var att sälja 26 paket kryddor var. Vissa lyckades inte hela vägen medan andra sålde mycket mer. Vårt mål med pengarna var att kunna betala Laxacupen i Halmstad så det inte skulle vara en fråga om pengar vem som kunde följa med eller inte på denna cup.

Nu kan alla vara med för vi tjänade tillräckligt för att betala allt med lagkassan. Vi nådde målet för att alla föräldrar deltog och var införstådda med vårt mål. Det var bra produkter till ett attraktivt pris med bra förtjänst. Vi var 19 familjer som sålde för vi har ett par föräldrar med två barn med i laget. När vi delade ut beställda paket frågade folk (som inte beställt) vad det var vi delade ut och då fick vi extra beställningar. Några hann dessutom prova första leveransen innan extrabeställningen skulle vara inne och kompletterade då med fler paket eftersom man varit nöjd med det man beställt första gången.

Förening: Fjälkinge IF F12-13
Kontaktperson: Linda Aronsson

19 737 kr
icon-eye Created with Sketch.

Vårt mål var att komma iväg till SM i cheerleading och Jamfest - och det gjorde vi!

Vi i Sparks Galaxy ville ta oss till Jamfest i Nyköping och SM i Luleå i cheerleading våren 2017. Vi hörde talas om Spicy Dream tyckte det verkade som en kanonidé och startade vår försäljning! Vi hade några veckor på oss att sälja, vi sålde en hel del kryddor och ryktet spred sig snabbt att vi sålde kryddor.

När vi hade fått hem paketen och delade ut de fint paketerade kryddorna ville folk ha mer, vi kontaktade därför Spicy Dream igen så att de öppnade shopen, mycket smidigt. Vi fortsatte att få in pengar och vårt mål på 25 000 kr var nått och mer därtill.

Vi åkte på jamfest där vi kom etta och åkte även upp till Luleå och blev femma bäst i Sverige i klassen junior level 2.

Vi är glada att vi tog oss tid att sälja. Tack till våra tränare som tog hand om detta och även ett stort tack till Spicy Dream för en väldigt trevlig personal och bra samarbete med vår förening!

Förening: Köping GF Cheerleading Sparks Galaxy
Kontaktperson: Lucila Maldonado

26 811 kr
icon-eye Created with Sketch.

Vi älskar innebandy och nu kan vi åka på höstens cuper!

”Vi är ett gäng tjejer som älskar innebandy och har ett bra kamratskap i vår grupp. Detta tror vi är nyckeln till att lyckas och att tillsammans sätta mål och också nå dom som ett lag. Våra pengar går till vår lagkassa och kommer spenderas på höstens cuper som finns runt om i landet, vi älskar att resa iväg med laget!

Vi tycker kryddorna är lätta att sälja och priset är helt rätt, alla har råd med en hundring, som vi brukar säga! Fler argument vi använt oss av är att det är en perfekt present, t ex att ta med en låda kryddor när du går bort istället för en blomma. Vi har testat olika försäljningar men dessa kryddor är otroligt lättsålda och har du en gång börjat så är det lätt att fortsätta.

Tips: tänk på att ni kan komplettera er order med en beställning, ring upp dem som köpt en låda vid första tillfället, de kommer garanterat att köpa en till. Så kom ihåg att ni kan komplettera! Vi tycker det är bra att både ha ett individuellt mål och ett lagmål och vi har alltid lyckats nå dom. Vår nästa cup är i Linköping och då kommer vi kunna använda en del av dessa pengar. Vi i flickor 04 i Sköndals IK (föräldrar) har aldrig behövt bekosta en cup själva vilket gör att alla alltid kan åka med och detta tycker vi är jätteviktigt då vi är ett lag och i ett lag håller man ihop.

Tips är att börja sälja till vänner och grannar och när man är varm i kläderna är det bara att ge sig ut och hitta kunder. Mammor och pappor brukar också få hjälpa till lite och visa produkterna på sina jobb.”

Förening: Sköndals IK F04
Kontaktperson: Carina Johnsson

19 440 kr
icon-eye Created with Sketch.

Fantastiskt bra koncept med startpaket! Det slutade med 1 241 sålda kryddpaket.

Vi hoppades på 15 000 kr, vi tjänade 37 230 kr!!!

Killarna i Gerdsken BK P05 bestämde sig i våras att de skulle börja samla pengar till ett träningsläger till Italien. Vi fick nys om Spicy Dream och bestämde oss för att starta en försäljning. Vi hade förhoppningar på en bra försäljning och satte ett mål på ca 15 000 kr. Det slutade med en vinst på hela 37 230 kr, fantastiskt bra koncept med bl a startpaket, så lättsålt! Enkla men så snygga produkter till riktigt bra priser tyckte både vi föräldrar och våra köpare.

Ett stort plus var också snabba leveranser och ett jättetrevligt bemötande från Spicy Dream under hela försäljningsperioden, vi kommer definitivt sälja dessa produkter igen!


Förening: Gerdsken BK P05
Kontaktperson: Julia Todorovic

37 230 kr
icon-eye Created with Sketch.

Perfekta presenter till vårens och sommarens grillfester!

Vi sålde 1 200 förpackningar och fick 36 000 kr till lagkassan. Väldigt lättsålt, gick över förväntan. Många passade på att köpa extra kryddor som ”Ge bort presenter” till vårens och sommarens grillfester.

Laget passade samtidigt på att köpa en extra förpackning krydda var, som priser till ”puckkastningen” som vi arrangerar på alla hemmamatcher. På så vis sålde vi 26 extra paket till laget och får bra och omtyckta priser till vinnarna av "puckkastningen" vid varje hemmamatch.

Kryddorna blev snabbt efterfrågade så vi gjorde en efterbeställning på 155 paket!

Förening: Borlänge HF Team 05
Kontaktperson: Therese Carpenhammar

36 000 kr
icon-eye Created with Sketch.

20 säljare sålde i snitt 41 paket - tjänade 22 743 kr

Anledningen till att IFK Kalmar F02 lyckades sälja 827st kryddpaket är för att det är en mycket bra produkt. Den är snyggt paketerad, håller en mycket hög standard och är mycket omtyckt avkonsumenterna. Vi rekommenderar verkligen alla som behöver pengar till sin lagkassa att testa detta.


Förening: IFK Kalmar F02
Kontaktperson: Viktor Persson

22 743 kr
icon-eye Created with Sketch.

Vi dubblade vårat försäljningsmål - sålde 2622 paket

Vi i Hoby GIF tycker att det har varit jättelätt att sälja Spicy Dreams kryddor. Kunderna har ringt och bett om att få köpa. Vi har mer än dubblerat vårat mål i kvantitet. Vi kommer definitivt att sälja dessa produkter igen! Och om man behöver kontakt med Spicy Dream så svarade de direkt både via telefon och mejl. Dessutom hade vi sådan efterfrågan så vi fick lägga en efterbeställning på 200 paket.


Förening: Hoby GIF
Kontaktperson: Jennie Risberg


78 600 kr
icon-eye Created with Sketch.

Försäljningen fungerade över all förväntan-28 säljare sålde 1 295 paket

Försäljningen fungerade över all förväntan, trots att jag var tveksam angående startpaketen. ;)
Alla har bara gott att säga om varorna, bra pris, snyggt förpackat, kvarnarna är en extra ”lyx”, enkelt att sälja om man ”promotar” det som en bra present att ge bort. Leveransen klockren, snabbt och alla varor fanns med, däremot så är man ju bortskämd med det färdigsorterade konceptet som finns för Newbodys varor, det hade varit pricken över i. Tråkigt att som arbetare på DB Schenker behöva hylla DHL men de fungerar bra i min del av landet i alla fall.


Förening: Fagerhult Habo IB
Kontaktperson: Robert Dahlslätt

38 850 kr
icon-eye Created with Sketch.

Skövde HF F02 sålde 1 265 paket och tjänade 36 755 kr

Vi i Skövde HF F02 lag hade bestämt att åka på Partille Cup i sommar och behövde få in lite pengar.
Vi fick nys om Spicy Dream genom en förälder i laget som hade fått mejl om detta nya koncept och vi tog chansen. Med facit i hand så gjorde vi en fullträff.
Vi sålde sammanlagt 1026 paket första omgången och fick ihop 30780 kr till cupkassan. Men inte nog med det….vi fick även göra en
efterbeställning på 239 paket då fler fick nys om dessa fantastiska kryddor och såser och fick in 5 975 kr till. Det som gjort dessa kryddor så lättsålda är att alla
fick en visningskasse, priset, smaken och att de är fria från gluten, glutamat och E-ämnen. Nu ser vi fram emot sommarens grillkvällar och givetvis Partille
Cup.

Förening: Skövde HF F02
Kontaktperson: Mirjam J Mohlin

36 755 kr
icon-eye Created with Sketch.

Med hjälp av startpaketen lyckades vi sälja 851 paket på bara 19 spelare!

Under Eskilscupen 2015 presenterades våra föräldrar för Spicy Dreams produkter, och dom var direkt intresserade att sälja. Speciellt bra med att föräldrar fick anmäla sig, då dom fick provpaket samt skapar engagerade försäljare. Som i sin tur skapade ett bra "go" som grund för en rekord försäljning. Enkelt att sälja, bra kvalité och prisvärt har jag hört från våra föräldrar. Snabb leverans, 1 vecka, skapade också ett tryck på efterbeställningen hos dom som missade att beställa.

Förening: F Leikin P 05
Kontaktperson: Niclas Håkansson

23 400 kr
icon-eye Created with Sketch.

Produkten sålde sig själv!

Vi behövde samla pengar till Gothia Gup 2016 och av en slump fick vi möjligheten att även sälja dessa kryddor. Vilken försäljning det blev, produkten sålde sig själv. Vi sålde enkelt 596 paket och gjorde en kanonvinst på 16 390 kronor!

Förening: Färjestadens GOIF F02
Kontaktperson: Viktoria Dimond

16 390 kr