Referenser

Läs om andra gruppers erfarenheter, omdömen och recensioner av att sälja och tjäna pengar med Spicy Dream. Vill du bli lika nöjd?
Starta en försäljning här.

Våra Produkter Så fungerar det Gratis infopaket

icon-eye Created with Sketch.

15 säljare sålde 1 027 paket - tjänade 27 729 kronor

Den här gången bestämde vi oss för att prova en Spicy Dream försäljning, och det ångrar vi ju inte! Redan när visningspåsen kom kunde vi se att det här skulle bli en succé! Vilken kvalitet! Perfekt produkter för hemmet, till julklappar och gå bort-presenter. Vi har även haft flera företag som har köpt kryddorna till sina kunder och anställda.

Flera av spelarna och sålt stora mängder kryddor och efter leveransen kom kunderna tillbaka och ville beställa fler paket vilket resulterade i en stor efterbeställningsorder. Detta resulterade i att vi lyckades sälja hela1 027 paket.

Vi kommer garanterat att sälja Spicy Dreams produkter nästa år med.

Kontaktperson: Mikaela Lundborg

Katrineholms IBF F03/04


27 729 kr
icon-eye Created with Sketch.

”På 3 försäljningar har vi tjänat över 500 000 kr!”

Vi har sålt Spicy Dream 3 gånger och förtjänsten har varit mellan 150 000 till 200 000 kronor varje gång.

Vi kan verkligen rekommendera Spicy Dream som har bra, roliga och lättsålda produkter som ger många sålda paket och en stor totalvinst.

Kunderna vill köpa igen och vi har redan planerat vår nästa försäljning.

HK Aranäs

Kontaktperson: Helen Nieminen

530 000 kr
icon-eye Created with Sketch.

”Vi har tjänat 27 189 kr på vår Spicy Dream försäljning"

Osby simsällskap (OSS) är en liten simklubb som har 65 aktiva simmare + ca 90 ”plasketbarn” (simskola). Vi har sålt Spicy Dream två år i rad och med 10 st. aktiva försäljare har vi tillsammans tjänat 27 189 kr.

Detta gör att hela klubben kan åka på läger, simtävlingar och utflykter! Gemenskapen är det viktigaste OSS!

Osby Simsällskap

Kontaktperson: Janeta Olofsson

27 189 kr
icon-eye Created with Sketch.

”Vårt innebandylag har nu sålt Spicy Dream två år i rad och totalt tjänat in 34 614 kr! "

Vi i pojkar- 03 Olofströms IBK gjorde hösten 2017 en kanonförsäljning med Spicy Dream då vi med 15 säljare lyckades sälja 652 paket. Därför var vi lite osäkra på hur vår nästa försäljning skulle gå, vi gav oss tusan på att försöka sälja 500 paket trots att vi hade ont om tid. Både föräldrarna och spelarna gillar att tävla, så det resulterade i att vi denna gång sålde hela 630 paket!

Vårt mål var att få ihop de sista pengarna till Gothia så vi kunde åka buss och bo på hotell utan att behöva betala något ur egen ficka och det lyckades!

Olofströms IBK P-03

Kontaktperson: Marcus Axelsson

17 577 kr
icon-eye Created with Sketch.

”Det är underbara kryddor och marinader av hög kvalitet vilket gör att det är både lätt och roligt att sälja dem”

Målet med Vankiva IF – pojkar 05:s försäljning var att få in pengar till lagkassan så att alla kan följa med till Gothia 2019. Vi var 12 säljare i laget och lyckades tillsammans nå vårt säljmål, totalt blev det 382 paket och 10 557 kr till lagkassan!

Anledningen till att vi fick en så lyckad försäljning var bl.a. att alla i laget fick en visningspåse med spännande innehåll. Det är underbara kryddor och marinader av hög kvalitet vilket gör att det är både lätt och roligt att sälja dem. Dessutom är det snygga förpackningar och till ett riktigt bra pris!

Vankiva IF, pojkar 05

Kontaktperson: Maria Andersson

10 557 kr
icon-eye Created with Sketch.

”Sålde 565 paket och åkte på klassresa till Kolmården"

Anledningen till att vi nådde målet, klassresa till Kolmården, var nog just att de hade ett så tydligt mål med försäljningen. Alla var motiverade och jobbade tillsammans som ett lag. De har gått tillsammans i sju år nu och detta är "avslutningsresan" innan de börjar på högstadiet och då kommer de inte längre gå i samma klass.

Att göra detta som en sista gemensam resa har känts viktigt för alla. De har dessutom väldigt engagerade lärare och fritidspersonal som stöttat mycket och som också hjälpt till att sälja. Det underlättar enormt mycket. Även vi föräldrar har såklart hjälpt till och samarbetat kring detta.

Klöxhultsskolan, klass 6B

Kontaktperson: Jenny Nyberg

15 255 kr
icon-eye Created with Sketch.

”Vi har fått blodad tand och kommer absolut att sälja Spicy Dream igen"

Vårt mål med försäljningen var att påbörja en insamling för en framtida cup lite längre iväg. Spanien är en dröm! Kanske kan vi ta oss dit, annars blir vi nöjda om vi kommer till en större cup i Sverige eller i Danmark.

Det som gjorde att vi sålde mer än vår målsättning var att vi tyckte det var väldigt roligt att sälja bra produkter och att föräldrarna var fantastiskt engagerade. Vi tjänade ihop hela 14 364 kr och har fått blodad tand! Vi tror på våra drömmar och kommer absolut att sälja från Spicy Dream igen!

IFK Simrishamn, pojkar 09

Kontaktperson: Alexander Strömberg

14 364 kr
icon-eye Created with Sketch.

”Vi rekommenderar starkt Spicy Dream! Ni kommer att nå era mål snabbt och enkelt"

Vårt mål var att få ihop dom sista pengarna till Dalicarlia Cup i Juni vilket lyckades och mer därtill

Vi tjänade ihop 13 095 kr, tack vare ett stort engagemang av hela laget och en mycket lättsåld produkt. Vi rekommenderar starkt andra lag att välja Spicy Dream då ni når erat mål snabbt och enkelt!

Vi tackar Spicy Dream för förtroendet att få sälja era kryddor.

Stöde IF, flickor 00-04

Kontaktperson: Linda Fagerström

13 095 kr
icon-eye Created with Sketch.

”Vi vill åka på cuper, för hockey är det bästa vi vet!"

Vi i ESK Hockey team-08 är ett glatt gäng som ville tjäna ihop pengar för att kunna åka på cuper under kommande säsong! Nyckelfaktorn till att vi sålde hela 544 paket och tjänade 14 688 kr på vår Spicy Dream försäljning var att vi hade ett tydligt mål med vår försäljning, att åka på fyra cuper säsongen 18/19.

Vi har också en fantastisk lagenhet med engagerade tränare och föräldrar, samt en trupp med glada, spelsugna och fantastiska barn alla med olika egenskaper och personligheter, som alla bidragit i försäljningen. För hockey är det bästa vi vet!

Enköping Hockey, Team 08

Kontaktperson: Pernilla Aronsson

14 688 kr
icon-eye Created with Sketch.

”Försäljningen gick långt över förväntan"

Vi i klass 3 på Gunnebo skola i Västerviks kommun ville göra en resa innan sommarlovet. Vi saknade lite pengar för att kunna göra den, och valde då att sälja kryddor för att få in de sista slantarna.

Försäljningen gick långt över förväntan! Vi fick ihop hela 11 367 kr på bara 16 elever/säljare! Så vi fick även en bra start till kommande klassresa i sexan. Att det gick så bra berodde nog på att vi var så taggade, peppade och tyckte att det var roligt!

Gunnebo skola, klass 3

Kontaktperson: Catarina Helleblad

11 367 kr
icon-eye Created with Sketch.

”Vi var duktiga på att sprida vår webbshop på sociala medier ”

Vi i UIF F-08 siktar på Eskilscupen i sommar och Gothia Cup om några år och har börjat samla pengar för att kunna genomföra dessa turneringar och en massa annat kul på vägen dit.

Vår försäljning med Spicy Dream gick över förväntan! Anledningen var att vi har ett gäng engagerade föräldrar som hjälpte till att sälja på sina arbetsplatser samt att vi var duktiga på att sprida budskapet bl.a. via länkar på sociala medier.

Varorna i sig upplevs som lättsålda med ett lagom pris till kund och en rimlig förtjänst till säljaren. Att man har ett mål med försäljning på både lång och framförallt på kort sikt tror vi engagerar säljarna mer än om man bara går ut med att ”-vi behöver pengar till lagkassan”.

Uppåkra IF F08

Kontaktperson: Martin Glans

icon-eye Created with Sketch.

”Många köpte extra paket tack vare de fina förpackningarna kryddorna levererades i"

Vi är ett gäng glada tjejer födda 07/08 som bor i en by som heter Klågerup. Många av oss har tränat i laget sedan starten 2013. Runt laget finns ett bra gäng tränare och många engagerade föräldrar. Vi önskar få komma iväg på ett träningsläger eller en stor cup med övernattning och ville därför samla in pengar till laget. Valet föll då på Spicy Dream, eftersom vi ville sälja något annorlunda som inte så många hört talas om än.

Med hjälp av engagerade föräldrar och barn lyckades vi nå vårt mål som var 17 sålda paket per barn, detta slog vi med råge och tjänade totalt 11 286 kr! Många föräldrar tog med sig en katalog på sin arbetsplats, några barn var ute och sålde i byn och naturligtvis köpte släkt och vänner.

Majoriteten tyckte att Spicy Dreams va perfekt! Många köpte extra paket tack vare de fina förpackningarna kryddorna levereras i.

Nu efter avslutad försäljning planeras det för fullt. Kanske blir det ett träningsläger, kanske blir det Skara-cup. Vi får se! Vi siktar in oss på hösten 2018 eller våren 2019.

Vi har redan beslutat att köra en till försäljning med Spicy Dreams till våren 2019!

KGIF F07/08

Kontaktperson: Jessica Persson

11 286 kr
icon-eye Created with Sketch.

”Kunderna frågar redan när vi ska sälja Spicy Dream igen”

Att sälja Spicy Dream var både superkul, smidigt och enkelt. På kort tid tjänade vi ihop 18 333 kr och våra kunder frågar redan när vi ska sälja Spicy Dream igen. Tack vare denna succé kunde vi åka till Alingsås och delta i Potatiscupen.

Vi har nu gått från A-flickor till Damlag och ser fram emot att sälja Spicy Dreams produkter igen för att kunna göra något kul eller åka på fler roliga cuper med vårt handbollslag. Tack Spicy Dream!

Kalix Handboll
Kontaktperson: Katja Pönkkö
18 333 kr
icon-eye Created with Sketch.

Alingsås HK P03 åkte till Granollers Cup, Barcelona

Vi hade som mål att sälja 500 kryddpaket men sålde hela 833 st och tjänade 24 759 kr. Detta tack vare spännande nya produkter som håller hög kvalitet. Många kunder valde minst 2 paket, så kryddorna är verkligen lättsålda.

Förening: Alingsås HK P-03
Kontaktperson: Lisa Malmström

24 759 kr
icon-eye Created with Sketch.

16 säljare sålde i snitt ca 50 paket - tjänade 19 305 kr

Att sälja Spicy Dream var ett självklart val för oss då produkterna är av högsta kvalité samt att de är oerhört lättsålda.

Målet med försäljningen var att få in pengar till vår lagkassa så att vi kunde komma iväg på träningsläger. Tack vare det låga priset på 100 kr per förpackning så fick vi sålt väldigt mycket mer än vi trodde då vi endast är 16 tjejer i laget. Genomsnitt så kom vi upp i nästan 50 sålda pkt per individ vilket gav oss nästan 20 000 kr.


Att även kunna använda de funktioner som finns på hemsidan är kanonverktyg för att fånga in kunder via sociala medier samt email. Vi kommer definitivt sälja Spicy Dream igen och ett bra tips är att sälja på vårkanten inför grillsäsongen. Självklart kom vi iväg på träningsläger med våra tjejer i Örgryte IS F05.

Ett stort tack till Spicy Dream som gjorde det möjligt.

Förening: Örgryte IS F05
Kontaktperson: Jari Määttänen

19 305 kr
icon-eye Created with Sketch.

Nu åker vi till Gothia Cup!

Vårt mål har i flera år varit att spela i Gothia Cup, världens största och mest internationella fotbollsturnering för ungdomar. Efter förra årets bronsplacering i Eskilscupen i Helsingborg så bestämde vi oss för att anta denna utmaning detta året eftersom vi vet att det är svårt att hålla ihop tjejlag när de kommer upp i 16-års åldern. De allra flesta av tjejerna har spelat tillsammans sedan de var 6-7 år gamla. Det kostar att åka på stora turneringar och för att alla skulle kunna följa med utan alltför stor egen insats så var vårt mål att vi med gemensamma ansträngningar skulle jobba ihop till minst hälften av kostnaden.

Vår klart största enskilda inkomst har varit från Spicy Dreams och det kan bara bero på att produkterna är fantastiskt bra och lättsålda. Vi har sålt i 2 omgångar och efter omgång 1 var det många som frågade efter när vi skulle sälja igen. Det är en produkt som vi känner att vi kan stå för och priset är attraktiv. Det känns också lite ”nytt”, i alla fall i vår region.

Vi kommer nu att bo på hotell i en hel vecka och göra vårt allra bästa för att komma så långt som möjligt i turneringen!!

Förening: IFK Värnamo F02
Kontaktperson: Ulrika Grunditz

17 577 kr
icon-eye Created with Sketch.

Vårt mål är Partille Cup 2018!

Första gången vi sålde för er så hade vi fått höra talas om era produkter och blev väldigt nyfikna och sålde väldigt bra.

Den här gång en är det allt fler som säljer så våra förhoppningar att sälja mycket var inte stora. Tack vare nya produkter och att det pris man säljer för så gick det bra även denna gång.

Vi har som mål att åka till Partille cup 2018 och kämpar nu för att nå vårt mål.

Förening: HK Eskil F04
Kontaktperson: Anna Ullervik
17 766 kr
icon-eye Created with Sketch.

Vi ska tävla i RM i Cheerleading i Luleå!

Målet var att tjäna ihop pengar för att gemensamt kunna åka upp till Luleå och tävla RM i Cheerleading i maj 2017.

Våra förhoppningar var att få ihop så mycket att ingen skulle behöva ta pengar ur egen ficka för att åka upp. Dessa förhoppningar kom vi inte riktigt upp till men det blev en bra start och målet lyckades ändå. Alla både barn och vuxna kämpade tillsammans för att nå dessa mål och såklart så hägrade tävlingen i Luleå. De är 19 tjejer mellan 11-13 år som tävlar i den högsta nivån, level 3 för minorerna inom Cheer och de tränar 2-3 gånger i veckan.

Förening: Gothenburg Cheer One lag Jags
Kontaktperson: Sofie Gren

16 467 kr
icon-eye Created with Sketch.

Nu åker vi till Ålborg City Cup i Danmark!

I höstas bestämde vi oss för att åka på en fotbollscup, valet blev Ålborg City Cup i Danmark.

Vi hade redan då tankarna på att försöka få in pengar genom någon sorts försäljning till lagkassan. Vi bestämde oss för att pröva att sälja Spicy Dreams kryddor. Det blev ett val som vi inte ångrar. Vi gick in med målsättningen att alla i laget skulle sälja så många paket man bara kunde utan att behöva känna några säljkrav. Med den entusiasm som lagets tjejer alltid visar upp på träning och match så gjorde laget och deras föräldrar ett fantastiskt jobb och överträffade alla förväntningar.

Tack vare en bra Spicy Dream försäljning så kunde tjejerna komma iväg till cupen i Ålborg Danmark utan att behöva betala allt från egen ficka.


Förening: Ulvåkers IF / Värings Gif F02
Kontaktperson: Annelie Wäring

17 442 kr
icon-eye Created with Sketch.

Sålde 943 st kryddpaket - tjänade 25 461 kr

Med lättsålda och prisvärda produkter, en webbshop där kunderna själva kunde lägga sina beställningar och ett gäng tävlingsinriktade säljare gick det mycket bättre än förväntat.

Vårt mål med 26 säljare var att sälja 700 kryddpaket men vi slutade på 943 sålda kryddpaket och en vinst på 25 461:- Nu kommer vi att förutom åka på cup även kunna göra några lagaktiviteter för att ha kul ihop även utanför isen.

Förening: Karlskrona HK Team 05
Kontaktperson: Paula Pettersson

25 461 kr
icon-eye Created with Sketch.

Nu åker vi på fotbollscup i 3 dagar!

Arvika fotboll F01/02 bestämde sig för att prova en ny produkt och tyckte kryddor verkade spännande. Alla fick en visningspåse med spännande innehåll vilket definitivt bidrog till en lyckad försäljning! Knappt 18000kr gav försäljningen, ett härligt klirr i kassan. Nu blir det cup efter sommaren med övernattning och fotboll i dagarna 3.

Vi säljer gärna kryddorna igen!

Förening: Arvika Fotboll F01/02
Kontaktperson: Helena Skeppstedt

17 712 kr
icon-eye Created with Sketch.

Alla kan åka med till Laxacupen i Halmstad!

Vårt mål var att sälja 26 paket kryddor var. Vissa lyckades inte hela vägen medan andra sålde mycket mer. Vårt mål med pengarna var att kunna betala Laxacupen i Halmstad så det inte skulle vara en fråga om pengar vem som kunde följa med eller inte på denna cup.

Nu kan alla vara med för vi tjänade tillräckligt för att betala allt med lagkassan. Vi nådde målet för att alla föräldrar deltog och var införstådda med vårt mål. Det var bra produkter till ett attraktivt pris med bra förtjänst. Vi var 19 familjer som sålde för vi har ett par föräldrar med två barn med i laget. När vi delade ut beställda paket frågade folk (som inte beställt) vad det var vi delade ut och då fick vi extra beställningar. Några hann dessutom prova första leveransen innan extrabeställningen skulle vara inne och kompletterade då med fler paket eftersom man varit nöjd med det man beställt första gången.

Förening: Fjälkinge IF F12-13
Kontaktperson: Linda Aronsson

19 737 kr
icon-eye Created with Sketch.

Vårt mål var att komma iväg till SM i cheerleading och Jamfest - och det gjorde vi!

Vi i Sparks Galaxy ville ta oss till Jamfest i Nyköping och SM i Luleå i cheerleading våren 2017. Vi hörde talas om Spicy Dream tyckte det verkade som en kanonidé och startade vår försäljning! Vi hade några veckor på oss att sälja, vi sålde en hel del kryddor och ryktet spred sig snabbt att vi sålde kryddor.

När vi hade fått hem paketen och delade ut de fint paketerade kryddorna ville folk ha mer, vi kontaktade därför Spicy Dream igen så att de öppnade shopen, mycket smidigt. Vi fortsatte att få in pengar och vårt mål på 25 000 kr var nått och mer därtill.

Vi åkte på jamfest där vi kom etta och åkte även upp till Luleå och blev femma bäst i Sverige i klassen junior level 2.

Vi är glada att vi tog oss tid att sälja. Tack till våra tränare som tog hand om detta och även ett stort tack till Spicy Dream för en väldigt trevlig personal och bra samarbete med vår förening!

Förening: Köping GF Cheerleading Sparks Galaxy
Kontaktperson: Lucila Maldonado

26 811 kr
icon-eye Created with Sketch.

Vi älskar innebandy och nu kan vi åka på höstens cuper!

”Vi är ett gäng tjejer som älskar innebandy och har ett bra kamratskap i vår grupp. Detta tror vi är nyckeln till att lyckas och att tillsammans sätta mål och också nå dom som ett lag. Våra pengar går till vår lagkassa och kommer spenderas på höstens cuper som finns runt om i landet, vi älskar att resa iväg med laget!

Vi tycker kryddorna är lätta att sälja och priset är helt rätt, alla har råd med en hundring, som vi brukar säga! Fler argument vi använt oss av är att det är en perfekt present, t ex att ta med en låda kryddor när du går bort istället för en blomma. Vi har testat olika försäljningar men dessa kryddor är otroligt lättsålda och har du en gång börjat så är det lätt att fortsätta.

Tips: tänk på att ni kan komplettera er order med en beställning, ring upp dem som köpt en låda vid första tillfället, de kommer garanterat att köpa en till. Så kom ihåg att ni kan komplettera! Vi tycker det är bra att både ha ett individuellt mål och ett lagmål och vi har alltid lyckats nå dom. Vår nästa cup är i Linköping och då kommer vi kunna använda en del av dessa pengar. Vi i flickor 04 i Sköndals IK (föräldrar) har aldrig behövt bekosta en cup själva vilket gör att alla alltid kan åka med och detta tycker vi är jätteviktigt då vi är ett lag och i ett lag håller man ihop.

Tips är att börja sälja till vänner och grannar och när man är varm i kläderna är det bara att ge sig ut och hitta kunder. Mammor och pappor brukar också få hjälpa till lite och visa produkterna på sina jobb.”

Förening: Sköndals IK F04
Kontaktperson: Carina Johnsson

19 440 kr
icon-eye Created with Sketch.

Fantastiskt bra koncept med startpaket! Det slutade med 1 241 sålda kryddpaket.

Vi hoppades på 15 000 kr, vi tjänade 37 230 kr!!!

Killarna i Gerdsken BK P05 bestämde sig i våras att de skulle börja samla pengar till ett träningsläger till Italien. Vi fick nys om Spicy Dream och bestämde oss för att starta en försäljning. Vi hade förhoppningar på en bra försäljning och satte ett mål på ca 15 000 kr. Det slutade med en vinst på hela 37 230 kr, fantastiskt bra koncept med bl a startpaket, så lättsålt! Enkla men så snygga produkter till riktigt bra priser tyckte både vi föräldrar och våra köpare.

Ett stort plus var också snabba leveranser och ett jättetrevligt bemötande från Spicy Dream under hela försäljningsperioden, vi kommer definitivt sälja dessa produkter igen!


Förening: Gerdsken BK P05
Kontaktperson: Julia Todorovic

37 230 kr
icon-eye Created with Sketch.

Perfekta presenter till vårens och sommarens grillfester!

Vi sålde 1 200 förpackningar och fick 36 000 kr till lagkassan. Väldigt lättsålt, gick över förväntan. Många passade på att köpa extra kryddor som ”Ge bort presenter” till vårens och sommarens grillfester.

Laget passade samtidigt på att köpa en extra förpackning krydda var, som priser till ”puckkastningen” som vi arrangerar på alla hemmamatcher. På så vis sålde vi 26 extra paket till laget och får bra och omtyckta priser till vinnarna av "puckkastningen" vid varje hemmamatch.

Kryddorna blev snabbt efterfrågade så vi gjorde en efterbeställning på 155 paket!

Förening: Borlänge HF Team 05
Kontaktperson: Therese Carpenhammar

36 000 kr
icon-eye Created with Sketch.

20 säljare sålde i snitt 41 paket - tjänade 22 743 kr

Anledningen till att IFK Kalmar F02 lyckades sälja 827st kryddpaket är för att det är en mycket bra produkt. Den är snyggt paketerad, håller en mycket hög standard och är mycket omtyckt avkonsumenterna. Vi rekommenderar verkligen alla som behöver pengar till sin lagkassa att testa detta.


Förening: IFK Kalmar F02
Kontaktperson: Viktor Persson

22 743 kr
icon-eye Created with Sketch.

Vi dubblade vårat försäljningsmål - sålde 2622 paket

Vi i Hoby GIF tycker att det har varit jättelätt att sälja Spicy Dreams kryddor. Kunderna har ringt och bett om att få köpa. Vi har mer än dubblerat vårat mål i kvantitet. Vi kommer definitivt att sälja dessa produkter igen! Och om man behöver kontakt med Spicy Dream så svarade de direkt både via telefon och mejl. Dessutom hade vi sådan efterfrågan så vi fick lägga en efterbeställning på 200 paket.


Förening: Hoby GIF
Kontaktperson: Jennie Risberg


78 600 kr
icon-eye Created with Sketch.

Försäljningen fungerade över all förväntan-28 säljare sålde 1 295 paket

Försäljningen fungerade över all förväntan, trots att jag var tveksam angående startpaketen. ;)
Alla har bara gott att säga om varorna, bra pris, snyggt förpackat, kvarnarna är en extra ”lyx”, enkelt att sälja om man ”promotar” det som en bra present att ge bort. Leveransen klockren, snabbt och alla varor fanns med, däremot så är man ju bortskämd med det färdigsorterade konceptet som finns för Newbodys varor, det hade varit pricken över i. Tråkigt att som arbetare på DB Schenker behöva hylla DHL men de fungerar bra i min del av landet i alla fall.


Förening: Fagerhult Habo IB
Kontaktperson: Robert Dahlslätt

38 850 kr
icon-eye Created with Sketch.

Skövde HF F02 sålde 1 265 paket och tjänade 36 755 kr

Vi i Skövde HF F02 lag hade bestämt att åka på Partille Cup i sommar och behövde få in lite pengar.
Vi fick nys om Spicy Dream genom en förälder i laget som hade fått mejl om detta nya koncept och vi tog chansen. Med facit i hand så gjorde vi en fullträff.
Vi sålde sammanlagt 1026 paket första omgången och fick ihop 30780 kr till cupkassan. Men inte nog med det….vi fick även göra en
efterbeställning på 239 paket då fler fick nys om dessa fantastiska kryddor och såser och fick in 5 975 kr till. Det som gjort dessa kryddor så lättsålda är att alla
fick en visningskasse, priset, smaken och att de är fria från gluten, glutamat och E-ämnen. Nu ser vi fram emot sommarens grillkvällar och givetvis Partille
Cup.

Förening: Skövde HF F02
Kontaktperson: Mirjam J Mohlin

36 755 kr
icon-eye Created with Sketch.

Med hjälp av startpaketen lyckades vi sälja 851 paket på bara 19 spelare!

Under Eskilscupen 2015 presenterades våra föräldrar för Spicy Dreams produkter, och dom var direkt intresserade att sälja. Speciellt bra med att föräldrar fick anmäla sig, då dom fick provpaket samt skapar engagerade försäljare. Som i sin tur skapade ett bra "go" som grund för en rekord försäljning. Enkelt att sälja, bra kvalité och prisvärt har jag hört från våra föräldrar. Snabb leverans, 1 vecka, skapade också ett tryck på efterbeställningen hos dom som missade att beställa.

Förening: F Leikin P 05
Kontaktperson: Niclas Håkansson

23 400 kr
icon-eye Created with Sketch.

Produkten sålde sig själv!

Vi behövde samla pengar till Gothia Gup 2016 och av en slump fick vi möjligheten att även sälja dessa kryddor. Vilken försäljning det blev, produkten sålde sig själv. Vi sålde enkelt 596 paket och gjorde en kanonvinst på 16 390 kronor!

Förening: Färjestadens GOIF F02
Kontaktperson: Viktoria Dimond

16 390 kr