Om Spicydream

Möten mellan ungdomar från hela världen, lägerliv i vildmarken, utbildning och underhållning i storstaden. Drömmarna är många när skol- och idrottsungdomar gör planer för skolresor, träningsläger och cuper. Spicy Dream hjälper dem att tjäna pengar för att uppnå målen. Ditt köp hjälper dem på vägen.

Med Spicy Dream får idrottsföreningar och skolklasser chansen att tjäna pengar på ett enkelt, snabbt och tryggt sätt. Deras förtjänster bidrar till utveckling, gemenskap och många glada minnen.

Högerbild

Förverkliga drömmar för idrottsföreningar och skolklasser

Med siktet inställt på en cup, ett träningsläger eller en skolresa behövs finansiering. Sättet att tjäna pengar ska helst vara enkelt, effektivt och ge maximalt med pengar i kassan utan att kräva något startkapital.

Vi har satsat på kryddor och marinader av riktigt hög kvalitet som grupperna säljer till ett bra pris. Populära och lättsålda produkter som alla behöver och ändå skulle köpa. Det är produkter som är lika trygga att sälja som att köpa.

Alla ska vinna på affären

Vi vill hjälpa idrottsföreningar och skolklasser att tjäna pengar till sina mål enkelt och effektivt. För att göra det möjligt och samtidigt arbeta långsiktigt har vi en ledstjärna som vi jobbar efter: Alla ska vinna på affären.

Det handlar om att hela kedjan från den som tillverkar produkten till den som köper den ska vinna på affären. Vi vill att alla inblandade ska kunna vara stolta över det vi åstadkommer tillsammans. Målet är goda affärer med långsiktig lönsamhet för alla parter – affärer som bygger på ärlighet, medmänsklighet, ödmjukhet och stort fokus på miljö och etik.

Våra Produkter

Tjäna pengar till laget

Tjäna pengar till klassen