Stöd en förening nära dig - handla kryddor!

Klicka på kartan för att hitta en försäljning och beställ eller handla online.

Skriv in ditt postnummer eller din ort i sökfältet och hitta aktiva försäljningar i din närhet. När du hittat en grupp som du vill stödja klickar du in dig i deras webbshop och handlar. Smidigt, eller hur? Tänk på att välja en förening som du kan hämta din beställning hos.

Om du inte hittar en förening i närheten, eller inte vill vänta på leveransen, kan du välja "Direktköp" inne i shopen på den förening/skolklass som du väljer på kartan. Då skickar vi paketen direkt, mot en fraktavgift. Självklart får föreningen sin förtjänst även för dessa paket.

I januari 2019 drar kryddförsäljningarna igång igen och du kan åter handla kryddor av någon via kartan. Varför inte köpa billiga kryddor online som också genererar pengar till svenskt föreningsliv? Spicy Dreams kryddpaket är perfekta gå-bort-presenter och i vår hittar du mängder av nyheter - rub, grillsås och lyxiga olivoljor.

Har du ingen som säljer i närheten eller vill du inte vänta på leveransen? Du kan alltid handla kryddorna online genom att välja leveransvalet Direktköp i gruppens webbshop och få kryddorna hemskickade direkt till dörren. Vi ses i vår!

Tack för att du stödjer svenskt föreningsliv genom att köpa kryddor!

Våra Produkter

Säljförfrågan