Produkter 2020

Ert försäljningspris är 100 kronor och ni tjänar 27 kronor per paket.

Spicy Dream produkter

Spicy Dreams sortiment kommer under 2020 bestå av fem olika produktgrupper: kryddkvarnar med populära, unika grillkryddor och kryddblandningar för alla typer av matlagning, ett paket med exklusiva oljor & balsamvinäger, spice rub för torr marinering, ett paket med single flower honey i 5 olika smaker och grillsåser för marinering och som tillbehör. Våra produkter mixas och packas av en certifierad svensk leverantör och alla produkter är av hög kvalitet. Spicy Dreams kryddor, oljor och marinader levereras självklart i snygga förpackningar som är perfekta att ge bort i present.

Startpaketet som grupperna använder för att visa upp Spicy Dreams produkter innehåller 3 olika paket, en kraftig bärkasse och två kataloger.

Tjäna pengar till laget Tjäna pengar till klassen

Så mycket tjänar ni

Ert försäljningspris är 100 kronor och ni tjänar alltid 27 kronor per paket.

Med Spicy Dream tjänar ni enkelt och tryggt pengar till era mål.
Våra lättsålda produkter är mycket uppskattade.

Använd kalkylatorn för att se hur många paket ni behöver sälja för att nå just ert mål när ni ska sälja kryddor för att tjäna pengar till laget och klassen.

Fraktgränser (inkl startpaket)
0 - 12 paket - 45 kr
13 - 36 paket - 90 kr
37 - 150 paket - 300 kr
151 - 249 paket - 450 kr

Fraktfritt för leveranser av 250 paket eller mer.

Lycka till!

Intresserad av att starta försäljning till laget eller klassen?

Sälj kryddor och tjäna pengar till klassen eller laget


Kundens pris är 100 kronor och ni tjänar 27 kronor per paket.

En skolresa med klassen, ett träningsläger med hela idrottsföreningen eller en resa för att spela cup med laget – nå era mål snabbt och enkelt genom att sälja kryddor. Starta en klassförsäljning eller lagförsäljning och samla in pengar till idrottslaget, föreningen eller skolklassen.

Hur mycket pengar behöver ni tjäna för att nå hela vägen? Tjäna pengar till klassen, föreningen eller laget genom att sälja kryddor alla har råd att köpa och använder varje dag. Hör av dig till oss så kan vi diskutera det bästa försäljningsupplägget för just din klass, ditt lag eller din förening. Ring oss på 031-709 56 50 eller fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Vi tror på att det ska vara smidigt att tjäna pengar till laget för att åka på träningsläger och lätt att samla pengar till klassen för att få ihop klasspengar till den där klassresan.

Spicy Dreams kryddor, oljor och marinader

Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig inom kort.

Välkommen till vår shop Spicy Dream!
Börja med att fylla i nedan formulär..

Tänk på att du som administratör måste vara minst 18 år.

OBS – Som säljare ska du inte registrera dig här utan via den registreringslänk som ni fått av er administratör.
.

  • Fyll i dina uppgifter här
    • Läs den här
    • Sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy & Terms of Service .

Så nådde vi våra mål

icon-eye Created with Sketch.

Huise IF P08 - vann säljtävlingen!

20 115

Spicy Dream - produkter som alla behöver!

Företagshistorier börjar ofta med en idé om att lösa ett problem. Så var det för oss också.

Vår affärsidé är att erbjuda hjälp till självhjälp genom det upplevt enklaste och effektivaste försäljningskonceptet för ideella grupper att finansiera sina aktiviteter.

Grunden är att erbjuda produkter som alla behöver , av god kvalitet och till ett bra pris, då blir det lättsålt, enkelt, effektivt och roligt att sälja till laget, tjäna pengar till föreningen och samla till klasskassan och klassresan.

Newbody och Spicy Dream har till dags dato samarbetat med över 25 000 ideella grupper och 600 000 barn/ungdomar att förverkliga sina drömmar som gett fina minnen för livet.

I rena pengar har samarbetet inbringat över 1 miljard kronor till dessa ungdomsgrupper. Vår drivkraft är att alla skall kunna ”hänga med” och att alla inblandade känner sig som vinnare.

Varmt välkommen!

Tjäna pengar till laget

Tjäna pengar till klassen

Beställ Gratis Infopaket