Produkter 2018

Ert försäljningspris är 100 kronor och ni tjänar 27 kronor per paket.

Spicy Dreams sortiment kommer under 2018 bestå av fyra olika produktgrupper: kryddkvarnar med populära och unika kryddblandningar för alla typer av matlagning, ett paket med exklusiva oljor & balsamvinäger, spice rub för torr marinering och grillsåser för marinering och som tillbehör. Våra produkter mixas och packas av en certifierad svensk leverantör och alla produkter är av hög kvalitet.

Startpaketet som grupperna använder för att visa upp Spicy Dreams produkter innehåller 3 olika paket, en kraftig bärkasse och två kataloger.

Så mycket tjänar ni

Ert försäljningspris är 100 kronor och ni tjänar alltid 27 kronor per paket.

Med Spicy Dream tjänar ni enkelt och tryggt pengar till era mål.
Våra lättsålda produkter är mycket uppskattade.

Använd kalkylatorn för att se hur många paket ni behöver sälja för att nå just ert mål när ni ska sälja kryddor för att tjäna pengar till laget och klassen.

Fraktgränser (inkl startpaket)
Frakt 450 kr för leveranser av 49 till 249 paket.
Fraktfritt för leveranser av 250 paket eller mer.

Lycka till!

Intresserad av att starta försäljning?

Tjäna pengar till klassen, laget och föreningen - boka in en kryddförsäljning nu.


En skolresa med klassen, ett träningsläger med hela idrottsföreningen eller en resa för att spela cup med laget – nå era mål snabbt och enkelt genom att sälja kryddor. Starta en försäljning och samla in pengar till idrottslaget, föreningen eller skolklassen.

Hur mycket pengar behöver ni tjäna för att nå hela vägen? Tjäna pengar till klassen, föreningen eller laget genom att sälja kryddor alla har råd att köpa och använder varje dag. Hör av dig till oss så kan vi diskutera det bästa försäljningsupplägget för just din klass, ditt lag eller din förening. Ring oss på 031-709 56 50 eller fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Vi tror på att det ska vara smidigt att tjäna pengar till laget för att åka på träningsläger och lätt att samla pengar till klassen för att få ihop klasspengar till den där klassresan.

Skicka en säljförfrågan

Välkommen till Spicy Dream!
Börja med att registrera din förening/skola här.

Tänk på att du som kontaktperson måste vara minst 18 år.

OBS - Som säljare ska du inte registrera dig här utan via inbjudan från din kontaktperson.

  • Fyll i dina uppgifter här
    • Läs den här

Så nådde vi våra mål

icon-eye Created with Sketch.

15 säljare sålde 1 027 paket - tjänade 27 729 kronor

27 729 kr

Spicy Dream - produkter som alla behöver!

Företagshistorier börjar ofta med en idé om att lösa ett problem. Så var det för oss också.

Vår affärsidé är att erbjuda hjälp till självhjälp genom det upplevt enklaste och effektivaste försäljningskonceptet för ideella grupper att finansiera sina aktiviteter.

Grunden är att erbjuda produkter som alla behöver , av god kvalitet och till ett bra pris, då blir det lättsålt, enkelt, effektivt och roligt att sälja till laget, tjäna pengar till föreningen och samla till klasskassan och klassresan.

Newbody och Spicy Dream har till dags dato samarbetat med över 25 000 ideella grupper och 600 000 barn/ungdomar att förverkliga sina drömmar som gett fina minnen för livet.

I rena pengar har samarbetet inbringat över 1 miljard kronor till dessa ungdomsgrupper. Vår drivkraft är att alla skall kunna ”hänga med” och att alla inblandade känner sig som vinnare.

Varmt välkommen!