Beställ Gratis Infopaket

Beställ ditt kostnadsfria Infopaket här:


  • Fyll i dina uppgifter här
    • Läs den här
    • Sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy & Terms of Service .

Beställ gratis Infopaket från Spicy Dream med varuprover och mer information om hur ni enklast fyller på klasskassan för att åka på klassresa eller tjänar pengar till laget för att åka på cup!

Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig och skickar ett kostnadsfritt paket med produkter så du själv får testa kvaliteten på våra kryddor. Du får också mer information om hur en kryddförsäljning med Spicy Dream, eller en klädförsäljning med vår kompis Newbody, går till och hur ni som lag, klass eller förening tjänar mest pengar.

Tips: Att tjäna pengar till klassresa, fotbollscup och träningsläger har aldrig varit enklare! Med goda, högkvalitativa och prisvärda produkter som Spicy Dreams kryddor, kvarnar, oljor, såser, rub och grillprodukter går det snabbt att tjäna pengar till klassen eller skapa möjlighet för alla att åka med på cupen eller träningslägret.

Det går enkelt och snabbt att tjäna pengar med Spicy Dream! Klicka på bilden för att spana in Spicy Dreams produkter eller på knappen nedan för att läsa om hur det går till att sälja kryddor Vill du ha ett paket med mer information från oss, samt ett smakprov på våra kryddor, fyller du bara i formuläret och skickar in.

Tjäna pengar till laget

Tjäna pengar till Klassen